[Žinios trumpai] Po naujausios rusų vagystės internetas sprogo nuo memų: šį kartą rusai perspjovė patys save  (2)

Rusų propagandistė Anna Dolgariova pranešė, kad jos draugas „atsitraukdama“ iš Chersono su okupacine kariuomene iš zoologijos sodo pavogė meškėną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Manęs daug prašė gerų naujienų apie Chersoną, bet iš tikrųjų vienintelė gera žinia yra ta, kad mano draugui pavyko pavogti meškėną iš Chersono zoologijos sodo“, – rašė ji.

Apie gyvūno vagystę pranešė Chersono regiono tarybos vykdomosios įstaigos vadovas Jurijus Sobolevskis. Šią informaciją patvirtina ir judėjimo „UAnimals“ įkūrėjas Oleksandras Todorčukas. Anot jo, gyvūną pavogė ne paprasti rusų kariai, o kariuomenės vadovybės atstovai.

„Meškėną iš Chersono zoologijos sodo pavogė ne šiaip koks kvailas kareivis, bet Rusijos vadovybė“, – rašė Todorčukas. Anot jo, didelė dalis zoologijos sodo kolekcijos buvo išvežta į laikinai okupuoto Krymo pusiasalio teritoriją. „Jie į Krymą išvežė didžiąją dalį zoologijos sodo kolekcijos: nuo lamų ir vilkų iki asilų ir voverių“, – pabrėžė Todorčukas.

Internetas tokią žinią, žinoma, pasitiko su humoru:

 

Rusijos tikslai Ukrainoje vis mažėja - pirmiausia buvo siekiama per tris dienas užimti Kyjivą, vėliau siekta trečdalio Ukrainos okupacijos, tada - Chersono, Zaporižės, Donecko ir Luhansko aneksijos, o dabar meškėjo pagrobimas yra „gera žinia iš Chersono“.

(178)
(6)
(172)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: