[Žinios trumpai] Rusai įsiutę kaip reikalas: uraganine ugnimi apšaudė Sumų sritį, pliekė iš visko, ką tik turėjo po ranka  ()

Preliminariai aukų ar sužeistų žmonių nėra.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-19 [Žinios trumpai] Rusai įsiutę kaip reikalas: uraganine ugnimi apšaudė Sumų sritį, pliekė iš visko, ką tik turėjo po ranka  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantai iš Rusijos Federacijos teritorijos apšaudė Sumų sritį palei visą sieną: šaudė iš savaeigių ginklų, minosvaidžių ir šaulių ginklų.

Tai paskelbė Sumų regiono karinės administracijos pirmininkas Dmitrijus Živitskis.

„Rusijos kariai pašėlo, apšaudymai tęsėsi palei visą Sumų srities sieną: apie pusę šešių vakaro Gluchovo srityje įvyko 10 sprogimų. Priešas apšaudė iš Rusijos teritorijos", - sakė jis.

Be to, tuo pačiu metu iš Rusijos teritorijos priešas atidengė ugnį Putivlio regione ir apšaudė Belopolio bendruomenę – masinis apšaudymas iš artilerijos ir šaulių ginklų truko beveik pusvalandį.

Taip pat apie 22:30 priešas iš Rusijos Federacijos teritorijos atidengė ugnį iš savaeigių ginklų į Putivlio bendruomenės teritoriją.

 

„Į priešiškus veiksmus sureagavome tinkamai. Preliminariai nuostolių ir sužeistųjų nėra. Informacija tikslinama“, – sakė jis.

Kaip buvo pranešta anksčiau, Rusijos įsibrovėliai nevaldomomis orlaivių raketomis apšaudė Sumų regiono pasienio zoną. Gegužės 13 d., vakare, Valstybės sienos apsaugos tarnybos kariai vieno Šostkos rajono pasienio kaimo pakraštyje užfiksavo penkis sprogimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(9)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: