[Žinios trumpai] Ir vėl iš naujo - Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas vėl skambina Putinui  (4)

Neseniai perinktas Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas taip dažnai skambina Vladimirui Putinui, kad tai jau tapo internetinių pajuokų taikiniu. Tačiau tai vyksta vėl.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Emmanuelis Macronas itin aktyviai su Putinu bendravo dar prieš Rusijos invaziją į Ukrainą. Jis buvo nuvykęs į Maskvą ir su Putinu sėdėjo prie vieno labai ilgo stalo. Po to jis reguliariai skambino Putinui, o pats tuos pokalbius vadino „nemaloniais“. Tiesa, Putinas ir Macronas nesikalbėjo jau daugiau nei mėnesį.

Pastarąjį kartą Macronas Putinui skambino kovo 29 dieną. Vėliau, tikriausiai, buvo užsiėmęs rinkimais, bet šiandien maždaug vidurnaktį Paryžiaus laiku Macronas vėl skambino Putinui. Pokalbio rezultatų teks palaukti, bet didelių proveržių telefoninėje diplomatijoje nesitikima.

 

Naujasis Macrono skambutis Putinui seka pokalbį, kurį Prancūzijos prezidentas turėjo su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu. Macronas save bando pozicionuoti kaip tarpininką, bet bent jau kol kas ryškesnių šio iš tikrųjų sunkaus darbo rezultatų nematyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(16)
(-16)

Komentarai (4)