Dūmos deputatas: „Medvedevas priklauso slaptam klanui, kuris valdo visą pasaulį“  (4)

Pasaulį valdo globali valdančioji liberalų ir turtingųjų klasė, kurių tarpe yra ir Dmitrijus Medvedevas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michailas Deljaginas, Rusijos Valstybės Dūmos deputatas ir Valstybės Dūmos Ekonominės politikos komiteto pirmininko pavaduotojas sako, kad pasaulį valdo globali valdančioji liberalų ir turtingųjų klasė.

2012 m. Deljaginas, tuo metu dar nebūdamas deputatu, parašė esė „Pasaulinė valdančioji klasė“, kurioje yra nuorodų į mondialistinį sąmokslą – koncepciją, apimančią pasaulio šalių susivienijimą į vieną politinę bendruomenę.

Anot Deljagino, pasaulinę valdančiąją klasę formuoja kolosalią tarptautinę įtaką turinčios korporacinės ir valstybinės sistemos bei joms tarnaujantys: specialiųjų tarnybų darbuotojai, mokslininkai, žiniasklaidos ir kultūros darbuotojai.

Esė rašoma, kad šios valdančiosios klasės nariai gyvena ne kokiose nors konkrečiose šalyse, o uždaruose savo privačių rezidencijų ir penkių žvaigždučių viešbučių pasauliuose. Valdančiosios klasės saugumą tariamai užtikrina privačios samdinių armijos.

Savo tekste Deljaginas taip pat pavadino JAV pasaulinės valdančiosios klasės citadele ir pažymėjo, kad liberalai visame pasaulyje pripažįsta save „ne savo šalies, o pasaulinės valdančiosios klasės dalimi“.

 

Esė pabaigoje Deljaginas padarė išvadą, kad Medvedevo vadovaujamas „liberalų klanas“ (kuris esė rašymo metu tik baigė savo prezidento kadenciją) yra „pasaulinės valdančiosios klasės tarnas, kuris paverčia valstybę Rusijos naikinimo mašina, perdirbančia šalies gyventojus į asmeninį milijardų dolerių kapitalą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(36)
(-27)

Komentarai (4)