Ždanovas: Rusija metė 200 specnazo karių į Ukrainą sunaikinti HIMARS - Ukraina metė savo spec. pajėgas jų medžioklei  ()

„Dabar prasideda specialiųjų pajėgų karas. Mūsų specialiosios pajėgos medžios ir bandys pašalinti šias grupes, o jie bandys medžioti mūsų teritorijoje“, - mano Ždanovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-19 Ždanovas: Rusija metė 200 specnazo karių į Ukrainą sunaikinti HIMARS - Ukraina metė savo spec. pajėgas jų medžioklei  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra informacijos, kad Rusija į Ukrainą išsiuntė apie 200 specialiųjų pajėgų karių, kuriems pavesta surasti ir sunaikinti amerikiečių HIMARS MLRS. Tokį pareiškimą teletono eteryje išsakė Ukrainos karo ekspertas Olegas Ždanovas.

Anot jo, specialiosios pajėgos aprūpintos vakarietiška ginkluote, o sabotažo ir žvalgybos grupės kariai medžios ilgo nuotolio daugkartinio paleidimo raketų sistemas. Tačiau šito ir reikėjo tikėtis, sako analitikas.

„Dabar prasideda specialiųjų pajėgų karas. Mūsų specialiosios pajėgos medžios ir bandys pašalinti šias grupes, o jie bandys medžioti mūsų teritorijoje“, - sakė Ždanovas.

 

Jis pažymėjo, kad labai sunku nustatyti, kur dislokuota tokia sistema kaip HIMARS.

Šis įrenginys yra modernizuotas, lengvas ir judrus, jį galima gabenti C-130 lėktuvu, aiškino Ukrainos ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(167)
(3)
(164)

Komentarai ()