„Microsoft“ galės nuotoliniu būdu ištrinti „Windows 8“ taikomąsias programas  (13)

Bendrovei „Microsoft“ atskleidus programų parduotuvės „Windows Store“ teikiamus privalumus programuotojams, norintiems kurti taikomąsias programas „Windows 8“ operacinei sistemai, aiškėja, kad „Windows 8“ OS bus naudojamos naujos apsaugos nuo klaidingai ar pavojingai veikiančių programų priemonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būsimosios „Windows Store“ parduotuvės aprašyme „Microsoft“ nurodo, kad bet kokią šioje parduotuvėje nusipirktą ir į savo kompiuterį parsisiųstą programą „Microsoft“ prireikus galės nuotoliniu būdu užblokuoti ar net visai ištrinti, praneša „Computerworld“. Dokumentacijoje taip pat pabrėžiama, kad tokiu atveju kompiuterio vartotojui „Microsoft“ kompensuos įsigytos programos kainą.

Įdomu, kad „Microsoft“ skelbia pasiliekanti visišką savo veiksmų laisvę „Windows Store“ parduotuvėje įsigytų trečiųjų šalių gamintojų sukurtų programų atžvilgiu. „Mes galime pakeisti arba nutraukti tam tikrų programų ar turinio, siūlomo „Windows Store“ parduotuvėje, platinimą bet kuriuo metu ir bet kokia dingstimi“, – sakoma bendrovės dokumentacijoje. Pasak „Microsoft“ atstovų, taip siekiama kuo geriau užtikrinti vartotojų kompiuterių saugumą, tad pasiliekama teisė ir nuotoliniu būdu stabdyti „Windows Store“ įsigytų programų veikimą ar jas išvis ištrinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: